TAO

BELICHAAMD * BEZIELD * SACRAAL

Duurzaam groeien vanuit je eigen natuurkracht

(meer…)

TAO-Tempel

Tao Tempel voor mannen

Module 1: Thuiskomen in je Innerlijke Grond

Module 2: Het Geheim van Transformatieseksualiteit

We leven in een tijd waarin het niet eenvoudig is om als man gevoelig, bewust en belichaamd zijn. Maar ik geloof dat het dat is wat we vandaag nodig hebben, meer dan ooit: mannen die én thuis zijn in het hartelijke, gevoelige, empathische,… én die ook krachtig en gegrond durven te staan in hun eigenheid, om van daaruit het leven te scheppen dat bij hun past. Mannen die veilig geworteld zijn in hun eigen diepten, van waaruit ze in relatie staan met de wereld, wijs en liefdevol. Vandaar stel ik heel graag deze twee trajecten voor: 

(meer…)

LEVENSCOACHING

RUGGESTEUN ∗ INSPIRATIE ∗ BEKRACHTIGING

Boor jouw authentieke kracht aan en lééf.

(meer…)

ACT

ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY

Eindelijk doen wat werkt!

(meer…)

DAGEN VOOR HOOGGEVOELIGE MANNEN

Dag fijnbesnaarde gevoelige man, 

Ieders weg is uniek. En toch – zo ontdekte ik – zijn er voor sensitieve mannen wel wat essentiële ankers, drempels, taboes en valkuilen te onderscheiden. Ik heb mijn passie en inspiratie hierover gebundeld in een reeks van drie dagen, volgens 3 oer-thema’s: Aarde, Hemel en Hart.

Verlang je om verder stappen te nemen in het verankeren van jouw gevoelige kracht? Bekijk dan eens of mijn aanbod iets voor jou kan betekenen of contacteer me voor begeleiding op maat.

Interesse, vragen, twijfels,… ? Laat gerust iets horen!

(meer…)

TRAUMA-INTEGRATIE

VEILIGHEID * HER-INNERING * HELING

Verwelkom je gekwetste (kind)stukken terug thuis.

(meer…)

MANNEN

KWETSBAAR ∗ KRACHTIG ∗ HARTELIJK

Kom thuis in wie jij bent als man.

(meer…)

HOOGGEVOELIGHEID

FIJNGEVOELIG ∗ ONTBOLSTERING ∗ UNIEK

Integreer jouw (over)gevoeligheid en straal. 

(meer…)

CHANNELING

INZICHT ∗ AFSTEMMING ∗ EENHEID

Kom op één lijn met hogere perspectieven. 

(meer…)

TEMPEL v/d NIEUWE AARDE

Het zijn intense tijden. Veel staat te veranderen, veel zal wegvallen. Wat uitdagend is. En wat ook goed is, want er komt ruimte voor de bijzonder diepgaande vernieuwing waar we al zo lang op aan het wachten zijn. Nu is het aan ons. Wat om te beginnen vooral betekent: om ons te herinneren wie we werkelijk zijn.
De ‘Tempel van de Nieuwe Aarde’ is een energetische ruimte die dit proces mee faciliteert door een veilige & heilige haven te zijn. Na een korte check-in, neem ik ons mee in een diepgaande begeleide meditatie. Van daaruit delen we inzichten en ervaringen. De intentie is om te verankeren in wat wezenlijk is en los te laten wat ons niet meer dient. Het gemeenschappelijke veld dat wordt neergezet door de gebundelde intenties en inspiratie, bekrachtigt iedereen die deelneemt.

(meer…)