LEVENSCOACHING

RUGGESTEUN ∗ INSPIRATIE ∗ BEKRACHTIGING

Boor jouw authentieke kracht aan en lééf.

Voel je het verlangen om veranderingen in je leven aan te brengen die meer vertrekken vanuit wie jij werkelijk bent? Zijn er zaken die zwaar wegen en werken de manieren die je kent niet meer genoeg om hier mee om te gaan? Heel graag ga ik met jou op weg om uit te zoeken hoe jij je leven meer op jouw unieke maat kan beleven en zelfs creëren; hoe jij aan het roer kunt staan terwijl je je overgeeft aan de stroom…

Traject

Dan kan een coachingstraject je de ruggesteun geven die je nodig hebt. In een aantal sessies verhelderen we de zaken die spelen in je leven. Vanuit een grote nieuwsgierigheid ontrafelen we oude patronen en geven we ruimte aan wat jou meer voedt en dient. Ons contact biedt een veilige ruimte om tot rust en inkeer te komen, en van daaruit de lijnen uit te tekenen en je nieuwe leven af te tasten.

Duur en verloop

Een traject betekent dat we elkaar gedurende een bepaalde periode op regelmatige basis zien, geheel afgestemd op jouw behoeften. We beginnen natuurlijk met een kennismakingsgesprek, zowel voor jou als voor mij moet er een klik voelbaar zijn. Als we dan beslissen om samen op weg te gaan, is het mijn intentie dat jij op een sessie of vijf genoeg inspiratie, inzicht en verlangen te pakken hebt om met hernieuwde moed je leven vorm te geven. Nadien een eerste reeks sessies bekijken we wat verder juist voelt. En vanzelfsprekend ben je ook daarna nog altijd welkom om bij me te komen aankloppen indien je ergens wat meer ruimte in nodig hebt.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer een uur en is 65 euro.