TEMPEL v/d NIEUWE AARDE

Het zijn intense tijden. Veel staat te veranderen, veel zal wegvallen. Wat uitdagend is. En wat ook goed is, want er komt ruimte voor de bijzonder diepgaande vernieuwing waar we al zo lang op aan het wachten zijn. Nu is het aan ons. Wat om te beginnen vooral betekent: om ons te herinneren wie we werkelijk zijn.
De ‘Tempel van de Nieuwe Aarde’ is een energetische ruimte die dit proces mee faciliteert door een veilige & heilige haven te zijn. Na een korte check-in, neem ik ons mee in een diepgaande begeleide meditatie. Van daaruit delen we inzichten en ervaringen. De intentie is om te verankeren in wat wezenlijk is en los te laten wat ons niet meer dient. Het gemeenschappelijke veld dat wordt neergezet door de gebundelde intenties en inspiratie, bekrachtigt iedereen die deelneemt.

NIEUWE DATA: 
– GRATIS PROEFSESSIE: donderdag 21/5 om 20u – 21:30u
– Reeks van 3 tempels (voor mannen en vrouwen): 4/6 – 18/6 – 2/7, telkens 20u – 21:30u >> 44 euro
Wanneer alles wankelt…

Wat houdt je recht wanneer alles begint te wankelen? Simpel. Shift van perceptie: jij BENT de reden waarom alles begint te verschuiven! Zowel in jou als rond jou merk je: dat wat niet in overeenstemming is met de wezenlijkheid van het Leven, wordt moeilijker om vast te houden – een proces dat alleen maar zal versnellen. Want jouw puurheid eist vernieuwing. En onder al wat beweegt, is de eeuwige onderstroom, die hoe langer hoe duidelijker de enige ‘grond’ zal blijken te zijn… Een shift waar we met z’n allen voorstaan, individueel en collectief: om thuis te komen in het Leven zelf. Ik wens dat je alles wat je tegenkomt, mag herkennen als een liefdevolle uitnodiging om je los te laten in dat wat je werkelijk bent.

De tempel als een veilige/heilige cocon

Een archetypisch beeld dat ons in deze tijd bijstaat, is dat van de rups die vlinder wordt. Maar het meest magische voor mij is mij niet de het uitkomen van de vlinder. Waar ik enorm door geïnspireerd ben, is hoe de rups he-le-maal afgebroken wordt in de veilige omhulling van de cocon. Totdat er enkel nog een soort moleculaire ‘soep’ overblijft… En DAN gebeurt het wonder… Temidden van de brij, schijnbaar vanuit het niets, ontstaan er clusters van ‘denkbeeldige cellen’… die elkaar vinden, zich beginnen vormen naar… een compleet nieuw wezen – dat in niets lijkt op de rups!

Een tempel is een energetisch geladen ruimte waar we het krachtige alchemistisch proces van rups naar vlinder alle veiligheid en heiligheid aan kunnen gaan. Een stevige ‘cocon’ die bestaat uit een verhoogd veld van gewaarzijn, waarin we ons kunnen overgeven, omdat we ons gedragen weten. Waar we gevoed worden door onze ziel en we kunnen loslaten wat ons niet meer dient. Waar we elkaars inspiratie aanwakkeren, wat onze ‘denkbeeldige cellen’ in werking zet, zodat we getuige kunnen zijn van het wonder in ons… En zo worden wij zélf de ‘denkbeeldige’ cellen temidden van een wereld in transitie. Vanuit die bruisende onderstroom in onszelf, gaan we verbindingen aan met elkaar en met onze missie. En zo baren we de Nieuwe Aarde.  

Online tempels?!

Misschien dat je je afvraagt: kan dit wel, zo’n diepe afstemming, zittend voor zo’n computerschermpje? Wel, dat is één van de geschenken die ik heb mogen ervaren deze gekke tijden. Ik zou het nooit gedacht hebben, maar het werkt zelfs fantastisch! Een tempel is in wezen altijd een energetische ruimte, ongebonden door tijd en ruimte. En bovendien, het enige waar het werkelijk over gaat, is om de spiegel helemaal te aanvaarden die de tempel biedt: dat wij zelf de sacrale ruimte ZIJN. Dus ja, onze essentie herinneren, daarin thuiskomen en krachtige verbindingen aangaan met anderen online, het kan absoluut. Als je geprikkeld en nieuwsgierig bent: probeer het eens!

Deze 2 reeksen van 3 tempel-sessies zijn bedoeld als introductie. Na drie tempels gevolgd te hebben, is er een basisenergie verankerd en kun je ook deelnemen aan de andere initiatieven die vanaf de zomer op regelmatige basis gehouden zullen worden.

Wat kun je verwachten?

Centraal staat het energetisch neerzetten van de tempel d.m.v. diepe begeleide meditaties en ieders eigen inspiratie. Daarnaast komen ook aan bod: subtiel ademhalings- en lichaamswerk, landen in de cirkel, elkaar ontmoeten,  ruimte krijgen om diepere processen aan te gaan, deelrondes, getuige zijn, het vieren van alle aspecten in het oneindige spectrum van licht en schaduw,… dit alles gedragen door een groter veld.