HOOGGEVOELIGHEID

FIJNGEVOELIG ∗ ONTBOLSTERING ∗ UNIEK

Integreer jouw (over)gevoeligheid en straal. 

Lijk je soms te gevoelig te zijn voor deze wereld? Zou je graag wat meer handvaten hebben in het omgaan met overprikkeling? Begrijp je niet goed hoe je je moet handhaven in deze maatschappij, die waarden heeft waar jij het soms moeilijk mee hebt? Geef jij graag meer ruimte aan zaken als verbondenheid, zingeving, creativiteit… en ben je op zoek naar bekrachtiging daarvan?

Als hooggevoelig persoon die zelf zijn weg (heeft) ontdekt, begeleid ik jou graag in het omgaan met jouw hooggevoelige eigenheid. Van aanvaarding naar ontbolstering, tot een delen van jouw unieke gaven met de wereld.

(Als je positief antwoordt op enkele van bovenstaande vragen, ben je hoogstwaarschijnlijk een hooggevoelig persoon – HSP. Wil je hier uitsluitsel over, kun je bv. hier een HSP-test doen. De boeken van Elaine Aron zijn trouwens een absolute aanrader als je meer inzicht wil in het wel en wee van een HSP.)

Uniek

Als je hooggevoelig bent, dan ervaar je dit sowieso op jouw unieke eigen manier. Het is een bijzonder zinvolle weg om te ontdekken hoe jij hier het best mee omgaat – zodat de positieve aspecten van HSP zich ten volle kunnen ontplooien. Het kan dan ook zeer nuttig zijn om hier even wat ondersteuning en begeleiding te gebruiken. Zeker als je geconfronteerd wordt met symptomen die erop wijzen dat jou vooral is aangeleerd geweest hoe je niet dient om te gaan met je hoge gevoeligheid – gaande van prikkelbaarheid, innerlijke onrust, moeite met concentratie, oppervlakkige adem… tot paniekaanvallen, (te) veel stress, (faal)angst, depressie en burn-out.

Samen verkennen we jouw unieke weg. Zo leer je omgaan met (de symptomen van) jouw HSP-eigenheid, ontdek je de mogelijkheid om op jouw tempo te ontplooien, en jouw gaven met de wereld te delen… Een coachingstraject van een aantal sessies kan je hierin een heel eind op weg helpen.